avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto la vanzare masina inmatriculata fara plata ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto la vanzare masina inmatriculata fara plata taxei

Buna seara !
Am si eu o nelamurire, acum cateva saptamani am achizitionat un autoturism, fostul proprietar a inmatriculat-o in octombrie 2013 printr-o hotarare judecatoreasca ce a obligat serviciul de inmatriculari la inmatricularea masinii fara plata taxei auto.(este mentionat in talonul masinii)
Acum daca eu vreau s-o trec pe numele meu, trebuie sa-i platesc taxa ?
Va multumesc frumos ! :)
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 09:34, 19 Iulie 2015
Parerea mea este ca nu trebuie sa platiti. Argumente: masina nu e la I inmatriculare, iar hotararea judecatoreasca e transat definitiv problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re-inmatriculare auto in romania (ro->de->ro): se plateste timbrul de mediu, sau nu mgastaldo mgastaldo Buna ziua, Detinem un autoturism Golf 4 care a fost inmatriculat definitiv in Romania fara plata taxei de prima inmatriculare prin decizie judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.Am gasit o masina neimatriculata si vanzatorul spune ca are taxa de poluare castigata in instanta.Masina se poate inmatricula pe numele meu desi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto vlad196938 vlad196938 O intrebare de 10 puncte ! Incepand cu 01 februarie 2012 si pana la 01 ianuarie 2013 , taxa auto a fost suspendata prin ordonanta de urgenta . Deci orice ... (vezi toată discuția)