Buna ziua,
In 17.07.2015 am participat la o licitaţie si am adjudecat un imobil.
Pe 30.07.2015 urmează sa fac plata integrala.
După achitarea integrala care sunt paşii pe care trebuie sa ii urmez? Aici mă refer la înscriere in CF, intabulare si alte demersuri, ce termene trebuie sa aştept.
De menţionat ca proprietarii apartamentului sunt plecaţi in afara tarii, nu se poate lua legătura cu ei. De la administratorul blocului am inteles ca totuşi s-ar putea lua legătura cu nişte rude dar care nu au împuternicire asupra imobilului. In acest caz cum se face punerea in posesie? As putea intra in prezenta acestor rude pentru a preda eventualele bunuri existente in imobil?
Punerea in posesie o pot face imediat după ce am achitat preţul integral si am primit actul de adjudecare sau trebuie sa fac mai intai înscriere in CF , sa aştept anumite termene?
Executorul judecatoresc detine competenta sa puna la dispozitie bunul imobil adjudecat,
inclusiv sa apeleze la alte autoritati ale statului
Punerea in posesie efectiva a bunului imobil este conditionata de procedura necesara eliberarii spatiului
Incercati sa desfasurati demersuri la nivelul asociatiei de proprietari pentru contactare rude ex proprietar
Buna ziua,
am luat un apartament prin licitatie iar fostul proprietar imi preda cheia prin intermediul unei rude. Va rog sa ma ajutati cu un model de proces verbal.