avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut buletin cu mutatie aplicata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut buletin cu mutatie aplicata

Buna ziua,
Rog pe oricine poate sa-mi dea un raspuns avizat, sa-mi spuna, daca in cazul in care am pierdut cartea de identitiate ce continea si mutatie la o alta adresa (necesara in vederea inscrierii copilului la scoala din toamna), in momentul in care solicit refacerea CI, o sa obtin si mutatia pe ea, sau va trebui sa reiau procesul de luare in spatiu necesar obtinerii mutatiei?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
mandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: mandrei , utilizator 09:47, 20 Iulie 2015
Din pacate o luati de la inceput.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru mutatie bucuresti astrid22 astrid22 Bună dimineața! Va rugam sa ne spuneți de ce acte avem nevoie pentru a obține mutație în București. Menționez ca eu și ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu ruxandram ruxandram Buna ziua, Prietenului meu ii expira buletinul in februarie si as dori sa-l iau in spatiu. Orasul de pe actualul buletin precum si adresa sunt diferite. Cum ... (vezi toată discuția)