avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

In situatia in care prin solutionarea contestatiei sunt obligata sa platesc o suma de bani(cheltuieli de judecata) celui executat datorita faptului ca executorul a calculat gresit penalitatile, ma pot indrepta impotriva executorului pentru plata acestor sume?

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna seara, Am si eu urmatoarea speta: - in aprilie 2009 se incepe executarea silita pentru recuperarea pensiei alimentare neplatite in numar de 5 (care nu ... (vezi toată discuția)
Am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei ... dana_gorj dana_gorj am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei de incuviintare a executarii silite la cererea unui recuperator de creante; debitul ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva: debit deja achitat JohnJohn JohnJohn Buna ziua tuturor. Situatie: ulterior unei concedieri colective, fostii salariati formuleaza actiune impotriva angajatorului de obligare a acestuia la plata ... (vezi toată discuția)