avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru un proces la CEDO pot apela la orice avocat din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru un proces la CEDO pot apela la orice avocat din Romania sau trebuie sa indeplineasca anumite conditii?

Avocatul care ma poate reprezenta la CEDO trebuie sa indeplineasca anumite conditii?
Cel mai recent răspuns: REGINA GOMEZ , utilizator 07:06, 28 Octombrie 2017
Avocatul dvs. pentru a va reprezenta la CEDO trebuie sa fie avocat definitiv cu drept de a pune concluzii la aceasta instanta. In general, avocatii care pun concluzii la Inalta Curte de Casatie si Justitie au dreptul sa puna concluzii si la CEDO. Judetul nu conteaza si, de asemenea, nu conteaza prea mult varsta: pot fi avocati stagiari sau cu drept de a pune concluzii numai pana la Curti de Apel si care sa aiba peste 40 de ani.
Interesati-va atent! Dar nu direct! S-ar putea ca unii sa se supere si sa nu va reprezinte...
Conform art. 36 al. (4) pct. a) din Regulamentul Curtii Europene pt. Drepturile Omului reprezentantul reclamantului "... trebuie sa fie un avocat abilitat sa profeseze in oricare din teritoriile partilor contactante si care-si are resedinta pe teritoriul uneia din ele ...". Deci poate fi orice avocat abilitat sa profeseze in Romania cu domiciliul la noi in tara. Art 36 al (5) din Regulament mai pune o conditie suplimentara ca avocatul sa inteleaga si sa se exprime suficient intr-una din limbile oficiale ale Curtii adica in engeza sau franceza. Exista si derogari de la aceste reguli in cazuri exceptionale dar nu cred ca e cazul la dumneavoastra.
Buna,
* Aveți finanțări proaste?
* Căutați investiții sau împrumuturi personale?
* Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
* Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă

Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
"REGINA FINANCE" este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta,
Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv

-Business Împrumuturi
-Împrumuturi ipotecare
-Imprumuturi personale
- Credite pentru studenți
  la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.
Contactați-ne prin e-mail la: (reginafinance90@gmail.com).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare cedo VONPAUL006 VONPAUL006 Am primit un raspuns de la CEDO in care imi cere sa completez o procura pentru un avocat care sa ma reprezinte in fata curtii. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Reprezentant jica1967 jica1967 Spunetimi Va rog este necesar de un reprezentant la CEDO,si daca instantele refuza sa raspunda la cereri de reexaminarea cazului pot sa ma adresez? este nevoe ... (vezi toată discuția)
Proces cedo Andre33 Andre33 Am ajuns in faza doua cu procesul de la CEDO, unde pot sa ajung la un acord cu statul roman binenteles daca cadem de acord pe suma. Am primit un formular unde ... (vezi toată discuția)