avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog un sfat urgent, daca se pote !DREPT DE VIZITA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog un sfat urgent, daca se pote !DREPT DE VIZITA

cte doveditoare la dosa ,acum 4ani au fost: o smpla trimitere dela medicul de familie catre policlinica cu diagtnosticul:SINDROM DEPRESIV??? NU a prezentat fisa de obs. a neuropshologului si nic9i teteta data pentruca nu era nimic deosebit in ra-ort cu trimiterea ,dar faptul aceta ca tr9miterea era cu qac diagnosti---desi cu semn de intrebare---ia covenit si a obtint acest mod de PROGRAM DE VIZITE

COPILUL E INCA MIC ,DAR ISI DA SEAMA DE URA DE CARE E STAPANITA MAMA INSA SE COM-LACE SU TEROARE3 CA NU ARE CE FACE

CAND e cu mama imi vb utat ,cand e s9ngur ,E ALT COPIL,ALT OM!
MA simt lipsit de dre-tul meu de tatabiologig : nu -ot avea o ontimitate nici de cateva zei de minute cu copilul meu
si alte dati ,noi doi mergeam inainte si dansa ,ca in catel de paza in urma noastra.. VIN ODATA PE AN.CAND AM PR4IN CINE SAU CHIAR SI PE POSTA II TRIMIT DARURI...
CE POT FQACE STAU IN TATA 2 SAPTAMANI SI ACUM CA SA MICSORAT PENSIA ,ex -sotia sa inrait si mai rau
si sa stau intru an de zile 8 ore cu propiul meu copil,e posibil?
ce ma sfatuiti sa fac?
cine mi-a luat acele drepturi de tata? AM DREPT NUMAI SA DAU BANI DE PENSIE ???
Sa inteleg ca vi s-a stabilit deja un program de vizitare minor printr-o hotarare judecatoreasca?
Daca inca nu s-a discutat decat incredintarea minorului, atunci dvs.aveti dreptul sa solicitati sa aveti legaturi personale cu minorul, propunand un program , fie de vizitare la domiciliul minorului, fie la domiciliul dvs.Toate acestea se vor solicita in functie de mai multe aspecte: varsta minorului, aveti conditii bune ptr. a-l gazdui pe minor, sunteti in tara....Este nevoie de mai multe detalii .
IMI CER SCUZE nu stiu ce sa intamplat dar nu sa tiparit tot ce am scris si nu se intelege mai nimic.Pe scurt sunt divortat.am un copil in Romania, lucrez cu contract de munca in alta tara europeana,vin in tar odata pe anconform hot instantei de acum 4 ani,obtinuta fraudulos ,am drept de vizit la domociliul copilului DOMOCILIU CE E SI AL MEU.fiindca procesul de partaj nu sa terminat din 2005 inceput. si numai 2ore in zilele de sambata si dumineca dar in prezenta mamei .nu mi-o da in excursii,la plimbare ,in concedii,ca nu vrea copilul e elev premiant /premiul I,DIN CLASA INTAI --LA CL A PATRA AM VENIT IN TARA .STAU2 saptamani .mam dus si am vb la telefon sa vad unde o gasesa :acas sau la bunici nu imi a fost permisa vizita pana sambata cand e zi de vizita desi copilul e in vacanta si as fi putut sa stau si eu cu ea mai mult,sa o iau la plimbare...deci legaturile mele cu copilul se reduc anul acesta l a8 ore CHIR CREDETI CA E NORMAL MI SAU LUAT TOATE DREPTURILE PARINTEST ,IN AFARA DE CEL DE A II8 DA BANI DE PENSIE

VA ROG SA MA SFATUITI CE POT FACE?MULTUMESC
La momentul stabilirii acestui program aveati contract de munca in strainatate?
Nu ati solicitat si stabilirea unui program pentru vacante? Cred ca puteti sa initiati o cerere in acest sens daca s-au schimbat conditiile ce au stat la baza stabilirii programului aratat de dvs., si daca este in interesul minorului...
Dreptul de vizita poate fi exercitat oriunde, iar daca vacantele nu au fost prestabilite prin programul de vizita si realitatea de fapt concreta s-a schimbat , va puteti adresa , din nou , instantei de judecata , in vederea ajustarii programului de vizita , care sa cuprinda elementele dorite de dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Intr-un stat european minorul decide daca vine in tara in vacanta??? kie kie sal revin cu o alta intrebare..sapt trecuta am vorbit cu fosta sotie si am intrebat-o daca cadem in comun acord referitor la vizitarea copilului si in ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , Daca este pe rol un dosar pt stabilire domiciliu minor ( recunoscut de tata , relatia \"parintilor\" fiind concubinajul), tata poate primi drept ... (vezi toată discuția)