avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fluturas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fluturas

As dori sa stiu daca exista specificat in legislatie faptul ca angajatorul este obligat sa transmita salariatilor fluturasii de salariu.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:30, 8 Iulie 2009
1. Obligativitaea "fluturasului" nu este stipulata in lege.
2. Statul de plata, unde sunt cuprinse toate datele si sumele privind componenta salariului, este documentul oficial de plata care se semneaza de fiecare salariat la primirea salariului.
3. Daca salariul se pune pe card atunci angajatorul trebuie sa elibereze un document (ex: "fluturas") care sa contina rubricile din statul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Plata salariului guritza25 guritza25 Buna ziua, Am o mica nelamurire in legatura cu plata salariului la fostul loc de munca: am fost angajata cu data de 15 ianuarie si am lucrat pana la data ... (vezi toată discuția)
Intrebare C.Geta C.Geta as vrea si eu sa ma lamuriti in urmatoarea problema:o persoana are adaugat la rubrica \"alte drepturi\"de cca 2 ani suma de 280roni.din ianuarie 2010 este ... (vezi toată discuția)