Buna ziua,va cer si eu va rog cateva lamuriri deci in luna august vreau sa fac o vizita parintilor mei in Romania eu locuiesc cu copilul in Franta el e la scoala aici ,locuim amindoi copilul are pasaport individual pe numele meu livret pe numele meu doar o mica problema are certificatul pe numele meu ce e trecut numele tatalui in dreptul tatalui o intrebare am ,pot trece frontiera cu copilul sau imi trebuie ceva acte sa fac eu nu sant cununata cu individul,doar dupa 12 ani crezind ca daca recunoaste copilul ai va da drepturi ,eu deja innainte de a recunoaste copilul am fost in fata judecatii in franta pe baza de violenta si alcool la ambasada pentru ca mie mi sau furat actele el ma urmarit iar in fata ambasadei a inceput sa tipe zicand ca el e tatal copilului si ca din cauza mea el a fost dat afara din hotel eu ca sa calmez lucrurile pentru ca am crezut ca il vor amina cu actele dar nu a fost asa ,nu au cerut acte daca stam impreuna sau ADN nimic doar banii si gata actele au fost intocmite bine el ma amenintat in fata ambasadei ca ma va juca in picioare ,e o poveste mai lunga dar eu vreau doar un raspuns Daca pot merge vizita parintii dupa 6 anii,Multumesc si multa sanatate
Multumesc pentru raspuns dar am vazut in cazurile alterioare atunci cand un parinte e violent nu se ocupa de copil si are probleme cu alcoolul poate fi scos din drepturi el de 2 ani nu contribuie cu nimic nu stiu unde este si nici nu vreau sa aud ,vreau sami cresc copilul singura asa cum l-am crescut 12 ani ,copilul cat am stat cu el a vazut numai scandaluri chiar si copilul a fost batut de frica facea ce zicea el ,Multumesc mult.
de venit, veniti fara probleme, nu mai aveti cum pleca, insa.
Adresati-va instantei pt a va judeca cu tatal in ce il priveste pe copil. Fie cereti sa exercitati autoritatea parinteasca exclusiv dvs si copilul sa aiba locuinta la dvs in Franta, fie veti exercita autoritatea parinteasca in comun , locuinta copilului va fi la dvs si veti cere in plus si acordul instantei pt a iesi din tara cu copilul catre domiciliul sau.
Procura
Anastamirela
Buna ziua....vreau sa merg in vacanta la soțul meu în Franța cu bebe de 1 an și 9 luni ...acesta îmi trimite procura ptr pasaport și pentru a părăsi ... (vezi toată discuția)