avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatie ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatie ITM

Am o problema si nu stiu daca imi mai pot recupera bani!Am lucrat la o firma din brasov pana acum o saptamana si am fost nevoit sa plec ca nu ni se daduse salarile aproape de 3 luni jumate!Am facut lichidarea la zi am incetat contractu de munca pe cale amiabila intre mine si firma...dar singurul lucru ca ei nu sau achitat de mine cu salarile!Mai nou am aflat ca au reusit so bage in isolventa si nu stiu daca imi mai recuperez bani!Ce pot sa fac?NU mai zic cum ne forta sa lucram la pucte de lucru care nu eram calificati nu ni se dadeau echipament de lucru...fiecare lucra cu ce isi aducea ea de acasa!Lucram cu oameni sub influenta alcoolului de dabia se tineau pe picioare!Infine eu vreau doar sastiu daca imi mai pot recupera bani pe ce am muncit!?
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2015
nykolae, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 22 Iulie 2015
Creantele salariale sunt inscrise din oficiu de catre administratorul judiciar/lichidatorul judiciar.

Potrivit Legii nr.85/2014, creanţe salariale sunt creanţele ce izvorăsc din raporturi de muncă şi raporturi asimilate între debitor şi angajaţii acestuia. Aceste creanţe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidatorul judiciar.

In ce priveşte salariaţii debitorului, aceştia au calitatea de creditor, fără a depune personal declaraţiile de creanţă.
am observat ca pe tabel sunt trecute numai firme...Nume Calitate parte
SC SAREX T SA PRIN REPREZENTANT LEGAL PAHOIU DANIEL STEFAN Debitor
A.V.A.S. BUCUREŞTI PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
DIRECŢIA FISCALA BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
A.F.P. BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
CHR ELECTRONICS BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SCCF MUREŞ PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC CONDMAG SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC DUCTIL SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC HIDROJET SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC INTELCAD SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ORGANE DE ASAMBLARE SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SNP PETROM SA PECO BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC PIRAMIDA INSIT SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC RATEXIM SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ICO METAL (ROCAB ) SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ROLAST SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ROMARM SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ROMTELECOM SA BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC SMR SA BALS PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
CN-CFR SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
Eu sunt persoana fizca...cum m-as trece?
Luati legatura cu judecatorul sindic sa va spuna cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Plata salariilor, firma in insolventa eduuard eduuard Ce mijloace de aparare au la dispozitie angajatii unei firme in insolventa, pentru a-si recupera salariile restante? Cat timp poate ramane in stadiul ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)