avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie

Buna ziua.
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:

In citatia primita intr-un dosar cu mai multi intimati, sunt chemat pentru recurs (formulat de alt intimat). In citatie se specifica: Cu un exemplar al motivelor de recurs.
Intrebarea mea este - Eu trebuie sa depun intr-un exemplar motivele de recurs sau la citatie este un exemplar al motivelor de recurs (am primit si cererea de recurs o data cu citatia)?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2015
iuli9090, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:13, 21 Iulie 2015
Se refera la cererea de recurs atasata citatiei,nu trebuie sa depuneti nici un recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa ma prezint la proces? bughybgd bughybgd Este obligatorie prezentarea la o citatie in care sunt chemat ca petent, in proces cu C.A.D.N.R- CESTRIN in calitate de intimat pentru fond - plangere ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb MadalinaBotea MadalinaBotea Buna ziua, am si eu o problema legata de o amenda RATB mai veche. In data de 07.07.2010 mi-am uitat abonamentul acasa(incarcat,valabil) si am avut ghinionul de ... (vezi toată discuția)
Omisiune Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat si care se gaseste in faza de apel,am depus motivarea apelului pana la primul termen. Dupa scurt ... (vezi toată discuția)