Ieri am primit un mail de la banca la care am deschis un cont in care imi este virat salariul si am fost anuntat ca s-a instituit poprire pentru suma de 4020 lei.
Tot banca mi-a adus la cunostinta de dosarul 894 din 2015.
Am aflat de pe site-ul lege5.ro de solutia data in dosar si anume:Soluție pe scurt: Admite cererea. Dispune învestirea cu formulă executorie a titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată în ședinţă publică, azi, 01.07.2015,cat si creditorul care a cerut aceasta masura Ralfi IFN.
Eu pe luna trecuta am discutat cu cei de la EOS si mi-au zis ca dosarul le-a fost retras si sa merg la banca sa discut cu ei.Am mers la o banca Garanti si mi-au zis ca la ei doar pot plati si nu imi pot da detalii legate de contract,sa iau legatura cu Ralfi IFN.
Eu am fost plecat din tara timp de 3 saptamani ,moment in care ei au si obtinut investirea cu formulă executorie.
Precizez ca in contractul incheiat cu Ralfi IFN am comision de administrare in valoare de 36 de lei lunar pe toata durata creditului.
Ce pot face in cazul de fata,sa evit poprirea pe conturi si sa obtin eliminarea comisionului ?
Poprire
DanielChi
Buna ziua,
Ma confrunt cu o situate și as dori sa primesc un sfat de cum sa procedez.
Este vorba de un credit la un IFN contractat in 2016. Nu am ... (vezi toată discuția)
Poprire totala pensie
olysat
Buna.Pe scurt,mama are doua credite mici,unul la btifn si altul la unicredit ifn.Dintr o neglijenta la creditul bt ifn a intarziat trei luni(dupa doi ani de ... (vezi toată discuția)