avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum acces privat, proprietate devalmasie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum acces privat, proprietate devalmasie

Buna ziua!
Suntem mai multi proprietari ai unui drum de acces (de servitute) cu latimea de 8 m, proprietatea fiind in devalmasie.
Poate vreunul dintre proprietari (mai ales daca are relatii la cadastru) sa-si stabileasca si sa foloseasca, cu acte legale, o bucata din acest drum pentru a-si parca masina?
Exista un carcotas care vrea sa faca asta (cu cadastru) si sa o parcheze in fata gardului meu. Ca nu-i ajunge gardul lui pentru cate masini are.
Devalmasia nu presupune imposibilitatea delimitarii vreunei bucati? Exista exceptii?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2015
sflorin_1316, utilizator
Cel mai recent răspuns: sflorin_1316 , utilizator 14:49, 24 Iulie 2015
Multumesc pentru raspunsuri.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe cota indiviza loredanan21 loredanan21 Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! recent am achizitionat o proprietate apedro apedro Buna ziua ! Recent am achizitionat o proprietate care are delimitare un gard din tabla, cam 30 ml pe doua laturi, intr-un carier de case. Pe latura unde am ... (vezi toată discuția)
Dilema intre teren in folosinta si teren in proprietate spynyx spynyx Am o problema la a carei solutionare as avea nevoie de ajutorul dvs: Am un apartament, proprietate personala, intr-un imobil-bloc care are si curte. ... (vezi toată discuția)