avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incasare bani din tranzactii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incasare bani din tranzactii

buna ziua, dau un exemplu aleatoriu: vand un teren, pot incasa bani intr-un cont al carui titular este un membru al familiei, care nu este propietarul(vanzatorul) terenului vandut?
Cel mai recent răspuns: mikeg , utilizator 16:35, 21 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de preepmțiune chiriaș Calin6589 Calin6589 Buna ziua, Doresc sa cumpar o proprietate de la stat in care, momentan sunt chirias dar nu sunt titular de contract (sunt in spatiu/familie). Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Declarație primire preț solicitată la vânzarea unui imobil cumpărat prin credit ipotecar, achitat în întregime Emilika40 Emilika40 Bună ziua, Vă rog să mă lămuriți de ce e necesară declarația de primire a prețului la vânzarea unui apartament cu credit ipotecar, pe care ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca anamarina anamarina buna ziua, poate ma ajutati cu o informatie. in anul 2007 am facut un antecontract de vanzare cumparare prin ag. imobiliara am dat o arvuna si urma carestul de ... (vezi toată discuția)