avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Platesc timbru de mediu daca taxa a fost recuperata?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Platesc timbru de mediu daca taxa a fost recuperata?

Buna ziua,
o masina inmatriculata in RO , cu taxa platita si restitiuta este vanduta ! noul proprietar plateste din nou taxa ?
Cel mai recent răspuns: tomamirela , utilizator 00:05, 22 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, va intreb fara a forta nota : daca nu a recuperat taxa cum sa procedez la inmatricularea autoturismului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxà de primà inmatriculare??? nicolaegabrielm nicolaegabrielm BUNA ZIUA! Dupa cum i se si spune taxa de prima inmatriculare cred ca se plateste [u]doar[/u] la inmatricularea unei masini second-hand care este adusa in ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata cu taxa castigata in instanta mircea_arj mircea_arj Buna ziua, momentan detin un autoturism la care fostul proprietar nu a platit taxa de poluare pentru ca a castigat in instanta anularea ei(cam acum 1 ... (vezi toată discuția)
Solutii recuperare taxa auto anemon anemon Buna ziua,va rog ,daca doriti ,sa ma lamuriti si pe mine,am cumparat o masina anul acesta(februarie) din tara, inscrisa,cu nr de Tm,am ... (vezi toată discuția)