avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... TAXÃ DE PRIMÃ INMATRICULARE???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

TAXÃ DE PRIMÃ INMATRICULARE???

BUNA ZIUA!
Dupa cum i se si spune taxa de prima inmatriculare cred ca se plateste doar la inmatricularea unei masini second-hand care este adusa in Romania si inmatriculata!Daca este inmatriculata in RO si apoi vanduta altei persoane, SC sau institutie cred ca nu se mai plateste aceasta taxa!ASA ESTE?UN RASPUNS CAT MAI DOCUMENTAT VA ROG FRUMOS!!!
MULTUMESC!
Gabi Manciu
Cel mai recent răspuns: nicolaegabrielm , utilizator 15:34, 27 Octombrie 2009
Daca un autoturism este inmatriculat in Romania si se instraineaza practic se face o "Transcriere" a acelui autoturism de pe numele vechiului proprietar pe numele noului proprietar......deci nu o Inmatriculare, taxa asa cum reiese si din denumirea ei este pentru PRIMA inmatriculare .......
Multumesc frumos pentru raspuns!#-o
O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism de pe firma DENU DENU Buna seara ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu aceasta taxa .Din articolul postat pe situl dvs , reiese faptul ca taxa se va aplica dupa 3 zile ... (vezi toată discuția)