Buna ziua, luni seara in jurul orei 23:30, dupa ce am consumat mai mult alcool, eram in masina cu un prieten si am lovit un zid de beton apartinand unei scoli, in urma accidentului zidul a fost avariat, eu am fost ranit, dar prietenul meu nu a patit absolut nimic.Stationam cu masina pe un teren de fotbal, pe care am si consumat alcoolul, neajungand pe drumurile publice sub influenta alcoolului. Am avut in aer o alcoolemie de 0.59, iar banuiesc ca in sange voi avea peste 0.80. Ce pot pati avand in vedere ca am avut alcoolemie mare dar n-am fost pe un drum public? Mentionez ca am 19 ani si e prima abatere. Multumesc si sanatate.
Probabil veti avea maxim 1.20 la mie in sange. Daca este in afara drumurilor pubice, dosarul se va clasa. E posibil sa vi se intocmeasca dosar penal pentru distrugere din culpa, totusi.
Drumurile care sunt închise circulaţiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscripţii vizibile, exista asa ceva acolo? Personal cred ca vi se va retine si infractiunea prevazuta si pedepsita de art.336 c.p. dar o sa vedeti sigur cand veti fi chemat la politie.
Mie politistul mi-a spus ca se va trimite de la politie la primaria satului pe raza caruia sa petrecut evenimentul o hartie prin care intreaba daca acela era drum public sau nu, mi-a spus ca cel mai probabil se va clasa dosarul, dar alt politist, ruda cu mine, mi-a spus ca nu voi scapa asa usor, ca mi se va face dosar penal si deja imi zice sa imi caut avocat. Nu stiu ce sa mai cred
Parerea mea este sa il credeti pe politistul care va este ruda.
Drumurile care nu sunt deschide publicului sunt de regula in afara localitatilor, in zone impadurite, drumuri forestiere sau in zone industriale.
Cum accidentul s-a produs in localitate si apropierea unei scoli in mod sigur acolo este drum public.
Accident
idkwhy
In data de 03.12 am fost implicat intr-un accident auto soldat cu un deces , accidentul nepetrecandu-se din vina mea . Am fost testat cu aparatul drager de ... (vezi toată discuția)