Buna ziua, luni seara in jurul orei 23:30, dupa ce am consumat mai mult alcool, eram in masina cu un prieten si am lovit un zid de beton apartinand unei scoli, in urma accidentului zidul a fost avariat, eu am fost ranit, dar prietenul meu nu a patit absolut nimic.Stationam cu masina pe un teren de fotbal, pe care am si consumat alcoolul, neajungand pe drumurile publice sub influenta alcoolului. Am avut in aer o alcoolemie de 0.59, iar banuiesc ca in sange voi avea peste 0.80. Ce pot pati avand in vedere ca am avut alcoolemie mare dar n-am fost pe un drum public? Mentionez ca am 19 ani si e prima abatere. Multumesc si sanatate.
Cred ca s-a scos partea cu autovatamarea .
Asa ca se retine decat distrugere din culpa . Daca Politia constata ca distrugerea s-a facut de pe /din drumul public intra pe art.336 c.p.
Buna ziua,
In primul rand scoala isi va repara gardul pe asigurarea RCA a dumneavoastra, iar in al doilea rand asiguratorul isi va recupera dauna de la dumneavoastra, dat fiind ca ati avut alcoolemie in limita de infractiune.
Va recupera daca daca accidentul a avut loc pe drumul public ; in afara drumului public codul rutier nu se aplica deoarece acesta face referire decat la drumurile publice .
RCA de s-ar implica ?
Care este temeiul legal pt acordarea despagubirilor? Si asiguratul de aceea a incheiat o asigurare , sau asigurarile sunt numai niste instituti de credit (colectare a darilor) ?
Accident
idkwhy
In data de 03.12 am fost implicat intr-un accident auto soldat cu un deces , accidentul nepetrecandu-se din vina mea . Am fost testat cu aparatul drager de ... (vezi toată discuția)