avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... comunicare decizie de incetare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

comunicare decizie de incetare

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care este termenul de comunicare (catre salariat) a deciziei de incetare a raporturilor de munca (fie ca este vorba de incetare prin acordul partilor sau demisie, pentru ca in cazul concedierii termenul este stipulat foarte clar in Codul muncii).
Va rog sa-mi indicati articolul si legea.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Full Cost Visibility S.r.l. , Consultant resurse umane 12:26, 22 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare contract de munca obligatorie? cporanc cporanc Decizia de incetare a contractului de munca este obligatorie legal indiferent daca este vorba de demisie, concediere, acord parti? A doua intrebare este ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii Orpheus Orpheus Buna ziua, De curand mi-am dat demisia de la firma la care lucram si am cerut lichidarea la zi, fapt aprobat fara nici-un fel conditii mai ales ca avusesem o ... (vezi toată discuția)
Lncetare cim acordul partilor anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, pentru a inceta un cim prin acordul partilor, trebuie sa fie neaparat cerere din partea salariatului? Directorul societatii a ... (vezi toată discuția)