avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia si perioada de preaviz.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia si perioada de preaviz.

Eu am concediu de pe data de 31 iulie ...daca imi inchei cartea de munca cu fata de astazi sau de maine...zilele de concediu sunt cuprinse in perioada de preaviz?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 22 Iulie 2015
Trebuie sa va incheiati cartea de munca dupa efectuarea concediului de odihna si expirarea celor 20 zile preaviz,zilele de concediu nu sunt cuprinse in periodada de preaviz.
Zilele de Co pot fi efectuate in perioada de preaviz, conform art.81 alin.5 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

in perioada de preaviz salariatii pot efectua concediu de odihna avramflorin avramflorin Buna ziua, Am urmatoarea intrebare : Care este legea si articolul de lege ce prevede faptul ca pe perioada de preaviz se poate efectua zile de concediu . ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă pentru perioada de preaviz! lupmarcel lupmarcel Bună ziua! Vă rog să - mi spuneţi dacă pentru perioada de preaviz, de 20 zile lucrătoare, salariatul care urmează a fi concediat, deşi a efectuat ... (vezi toată discuția)
Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)