avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-Succesiune

Buna ziua

As vrea sa stiu ce pot face in cazul in care mama mea a decedet iar fratele meu nu vrea sa faca succesiunea pentru a putea imparti bunurile ramase,Mentionez ca actele apartamentului se afla la el,acesta refuzand sa le prezinte.El doreste sa inchirieze apartamentul. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:34, 22 Iulie 2015
Formulati actiune in instanta ptr.dezbaterea succesiunii si stabilirea cotelor succesorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copiilor dupa moartea tatalui si drepturile mamei (ramasa in viata). air air Buna ziua, Rog referinte de specialitate privind drepturile copiilor dupa moartea tatalui (biologic) si drepturile mamei (biologice) ramasa in ... (vezi toată discuția)
Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)
Cota succesiune sotie si un singur copil more1984 more1984 Buna ziua,in urma cu cateva luni tatal meu a decedat si in urma lui a ramas de impartit 1/2 apartament 2 camere (cealalta jumatate fiind pe numele mamei) si o ... (vezi toată discuția)