avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Inainte de a primi aprobarea pentru concediul fara plata este obligatoriu sa uzezi tot concediul de odihna pe anul respectiv ?

P.S imi cer scuze daca am gresit locul pentru postare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 24 Iulie 2015
Nu exista o astfel de obligatie in sarcina salariatului.
Concediul fara plata se poate aproba si fara a se efectua integral conceduul de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna aba1011 aba1011 Buna ziua in primul rand.Lucrez la o banca din aprilie 2008 si de atunci pana astazi nu am avut concediu de odihna.motivul a fost din partea lor ca am targhet ... (vezi toată discuția)
Co corespunzator anului 2012, obligata sa-l uzez in 2013 si platit corespunzator unei 1/2 de norma-acum sunt si in pensie de gradul iii Angela_b1260 Angela_b1260 Buna ziua Am cateva nelamuriri legate de CO-ul meu neuzat si va rog sa ma ajutati: Incepand cu 01.02 2012- pana la 31.07. 2013 am fost in ... (vezi toată discuția)
Concediul neefectuat pe anul 2008 cristina1981 cristina1981 va rog din suflet sa ne invatati ce putem face in cazul in care angajatorul nu aproba cererea concediul de odihna pe anul 2008 sotul meu avand 14 zile ... (vezi toată discuția)