avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlu executoriu anulat de instanta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlu executoriu anulat de instanta

Daca am un titlu executoriu pe care instanta l-a anulat, ANAF-ul are dreptul sa mi-l retrimita ? Ce efecte produce? Mentionez ca nu s-a emis alt titlu ci l-a trimis pe acelasi-
Cel mai recent răspuns: stanescucristiana , utilizator 21:37, 22 Iulie 2015
Daca hotararea este definitiva,atunci titlul executoriu este anulat. Legalizati hotararea ( aveti nevoie de cerere solicitare legalizare hotarare, taxa judiciara de 5 lei si o copie dupa hotarare. Le depuneti la registratura instantei) si o depuneti la ANAF. ANAF-ul a incercat sa va duca de nas.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2015
stanescucristiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf are dreptul sa ceara o hotarare judecatoreasca in copie legalizata sau este un abuz? laraband laraband Buna ziua, In 2011, societatea noastra a fost sanctionata cu amenda contraventionala de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita mioara54 mioara54 Buna ziua,sint o persoana cu handicap si pensionara si am un mare necaz,va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturile d-voastra .In noiembrie 2011 ,am vindut o ... (vezi toată discuția)
Investire titlu executoriu mimiz mimiz Buna, Investirea unei decizii cu titlu executoriu e obligatia noastra sau poate sa investeasca si executorul judecatoresc ales ? (vezi toată discuția)