avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copiilor in favoarea tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor in favoarea tatalui

Buna ziua!as dori sa stiu in ce conditii custodia copiilor poate fi obtinuta de catre tata?iar daca tatal obtine custodia copiilor si mama are un apartament tip anl atunci ea ramane cu aprtamentul sau i se ia inapoi ?la ce varsta poate decide copilul cu care dintre parintivrea sa locuiasca?#-o
custodia copiilor este comuna. instnta doar va stabili domiciliul la unul dintre parinti sau in alta parte in functie de complexitatea spetei.
copilul va fi audiat de instanta si instanta va decide la cine ramane copilul tinand cont si de ancheta sociala care va fi facuta. la intrebarea cu apartamenrtul eu nu stiu sa raspund.
cu stima, cassy
In diverse conditii, nu putem insira un numar de situatii sa vedeti dv. daca si/sau acre s-ar aplica in cazul dv.
Mai degraba aratati dv. care e situatia dv. concreta si va spunem spre ce ar inclina legea.
mama copiilor(2) si -a inselat sotul ,a ramas insarcinata cu amantul ,a facut avort ilegal in spital .se comporta urat cu copii ii cearta mereu iar pe fata cea mare (9 ani)a batut o in momentul in care a dat_o de gol ca are amant(nu este primul).am inteles ca pt a putea decide copii cu care dintre parinti vor sa locuiasca trebuie sa aiba varsta de 10 ani.acum sotul asteapta sa implineasca fetita 10 ani in octombrie pentru a intenta divortul
Procesul poate fi echilibrat si tatal poate avea sanse...insa depinde de multe lucruri...
Se poate sustine insa ca tatal nu e fara sanse...cum este de regula cand le bat, etc...
Mai bine sa mearga la un avocat decat sa stea sa astepte, e posibil sa fie mai rau daca trece timpul. Depinde si cine unde sta, impreuna cu cine, daca cei doi au venituri...
Faptul ca mama a lovit copilul e grav, insa nu mereu ajunge. Depinde mult de anchetele psihosociale etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - autoritate parinteasca robertjordan robertjordan Întrebarea mea este urmatorea.Cineva din familia mea a divorțat acum 4 ani.Persoana este de sex masculin. Având un copil in vârstă de 9 ani.Acum copilul ... (vezi toată discuția)
Divort.urgent aynee_0n3 aynee_0n3 scriu aici pentru ca am nevoie de un sfat...poveste este urmatoarea: el este insurat cu ea de 12 ani. El este mai mare decat ea cu 12 ani.Acum 5 ani au adoptat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua. Dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ani) sa locuiască la presupusul amant care și acesta are la randul său doi copii, eu ca tată ... (vezi toată discuția)