avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura infiere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura infiere

Buna ziua,
Mama mea s-a recasatorit acum aproximativ 25 de ani. Eu am 31 de ani iar actualul meu tata (vitreg) doreste sa ma infieze. Imi puteti spune care este procedura legala si de unde putem incepe? Inteleg ca va fi nevoie sa imi schimb numele, toate actele, etc ... nu este o problema le rezolvam dar in masura in care se poate va rog sa imi dati un punct de start. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anduzexe , utilizator 14:29, 23 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiere teotatomir teotatomir Buna ziua. Am nevoie de un avocat/notar care sa ma reprezinte in urmatoarea problema: Am 35 de ani si sunt singurul copil al familiei. Mama a divortat ... (vezi toată discuția)
Cum merge procedura de adopție când tatăl biologic este de acord? Intesanta Intesanta Buna ziua,am doi copii gemeni,cu tata lor nu am fost înscriși,dar copii sunt pe familia lui,el dupa 7 ani vrea singur sa dea refuz de copii cu condiția ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume robertamonica robertamonica Am 14 ani.Mama a divortat cind aveam 2 ani. S-a recasatorit si de atunci sint crescuta impreuna cu sora mea (\"vitrega\"- nu imi place acest cuvint intrucit ... (vezi toată discuția)