avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincepere activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincepere activitate

Buna ziua,
O persoana care a fost pensionata in urma unui accident isi poate reincepe activitate in campul muncii|? Care sunt formalitatile necesare? Mentonez ca persoana respectiva are 25 de ani si a fost pensionata aprox. 2 ani si jumatate si acum s-a recuperat in urma accidentului si vrea sa isi reinceapa activitatea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:12, 9 Iulie 2009
Casa de Pensii ii intocmeste o decizie de incetare a pensiei dupa care se poate angaja oriunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate aijin aijin Buna ziua. Am o angajata care se pensioneaza pe caz de boala. Mi-a adus o decizie asupra capacitatii de munca, un singur exemplar de culoare roz. Pe acesta il ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala liliana666 liliana666 Buna ziua.Am si eu o nelamurire...As vrea sa stiu daca esti salariat si te pensionezi de boala ,dupa ce ai fost incadrata in grad de handicap de comisia de ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala. mirela_ila mirela_ila As vrea sa stiu si eu care sunt formalitatile pentru pensionarea pe caz de boala.Mama mea are 56 de ani si doar de 5 ani are carte de munca,cum se poate ... (vezi toată discuția)