avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea pentru un teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea pentru un teren intravilan

mama mea e mostenitoarea unei parti dintrun teren extravilan de 800m2 ea vrea sa vinda partea ei dar ceilalti mostenitori nu vor cei de la cadastru nu vor sa imi faca carte funciara pe motiv ca trebuie sa fie de acord toti mostenitori se poate vinde dreptul meu pe acea bucata
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:29, 24 Iulie 2015
pana la urma terenul este intra sau extra-vilan???!!!! daca este extravilan are al regim si implica o intreaga procedura, daca vreti sa aveti delimitata partea dv-stra trebuie facuta partajarea , iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare teren BescheaGeorgeta BescheaGeorgeta Buna ziua Mama mea are un titlu de proprietate pentru mai multe bucati de teren (arabil si intravilan) mostenite de la mama sa. In titlul de proprietate sunt ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate ioanabozgan ioanabozgan Bunici decedati;Mostenitori pe titlul de proprietate:mama si matusa; Pe baza unei adeverinte de punere in posesie de la primarie,matusa vinde un bucata teren ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan fara iesire din indiviziune cyan cyan Situatia se prezinta astfel, un teren de 6 ha extravilan cu cadastru, arendasul a cumparat 3 ha de la mostenitorii unui proprietar iar mostenitorii celuilalt ... (vezi toată discuția)