avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa ccc

buna ziua, sunt in ccc pana in feb 2016. in feb o sa depun actele pt somaj, cim mi-a incetat in oct 2014. as vrea sa va intreb, in cazul in care ma inscriu la posliceala de stat mai pot benef de somaj la terminarea ccc. va multumesc anticipat. o zi buna
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:34, 24 Iulie 2015
1. - Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de cel mult 12 luni de la data incetarii contractului individual de munca (CIM), chiar daca sunteti in CCC.
- Mergeti acum si va inregistrati la Agentia de Somaj, mai aveti timp.
- Va veti inregistra dar nu veti primi indemnizatie de somaj decat dupa ce se termina CCC.

2. In calitate de fost salariat caruia i-a incetat CIM putut beneficia de indemnizatie de somaj chiar daca urmati cursurile unei forme de invatamant.

3. Vedeti ca v-am mai raspuns la asemenea probleme si pe:

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pe durata ccc mihaela2014 mihaela2014 Buna ziua, Am si eu o intrebare, am avut cim pe durata determ din noiemb 2012 ult act aditional fiind pana la 1 sept 2014, nu au dorit sa mi prelung ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata expira in timpul concediului de maternitate avramgeorgiana avramgeorgiana Buna ziua,sper sa ma puteti lamuri in legatura cu problema cu care ma confrunt si anume : din 5 febr.2016 sunt angajata cu contract pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata si ccc econo econo Unei angajate aflata in ccc ii inceteaza cim pe perioada de terminata in 15.06.2014. Cu aceeasi data ii incetez si suspendarea. Dar doamna mai beneficiaza in ... (vezi toată discuția)