avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
am primit la firma la care lucrez o adresa, o somatie si un titlu executoriu emise de o primarie pentru un coleg care nu a platit o amenda din 2012. In adresa ni se solicita in temeiul art 149 din OG 92/2003 sa infiintam poprire pe salariu. In titlu executoriu nu este mentionat nici numele primariei (doar stampila ,, consiliul local'')
nici nr de dosar de executare silita. Intrebarea este urmatoarea: are firma obligatia sa-i infiinteze poprire pe salariu colegului nostru? Ce trebuie sa facem?
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 15:43, 24 Iulie 2015
Da, sunteti obligata sa infiintati poprirea in termen de 15 zile de la primirea somatiei si a titlului executoriu insa, puteti solicita printr-o adresa oficiala creditoarei lamuririle necesare: cu privire la nr. de dosar, etc .
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2015
Costel DRAGOMIR, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu - infiintare poprire fara somatie mvio79 mvio79 Buna ziua, Am rugamintea de a-mi spune cineva daca este legala infiintarea de poprire pe veniturile salarile , in condititiile in care eu nu am primit ... (vezi toată discuția)
Infiintare a popririi anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : in calitate de angajator , am primit de la serviciul de impozite si taxe locale adresa de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu - plata impozite mihainae87 mihainae87 Buna ziua! Astazi a venit la firma un plic de la primarie in care am gasit pe numele meu: - Adresa de infiintare a popririi - Titlu executoriu ... (vezi toată discuția)