avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recalculare fluturas salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recalculare fluturas salarizare

buna ziua.....unde asi putea sa imi recalculeze fluturasul de salariu?....nu sant deacord cu calculele firmei si vreau sa mi se recalculeze fluturasul....am inteles ca pot apela la un expert contabil?...este adevarat..?
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 16:13, 24 Iulie 2015
Faceti mai intai o cerere catre unitatea angajatoare/serviciul contabilitate-salarizare in care aratati pentru ce va considerati nelamurit/nedreptatit . Functie de raspunsul pe care il veti primi puteti sa consultati un contabil si daca aveti dreptate iar firma nu va plateste de bunavoie sau refuza sa va achite drepturile banesti cuvenite atunci va adresati instantei judecatoresti competente in speta, tribunalul din localitatea/circumscriptia dumneavoastra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu platit abia din a 2a luna camena camena Buna ziua! Lucrez la o firma de cateva luni. Am inceput pe data de 1 iulie, iar primul salariu l-am luat pe data de 25 august. Prima luna mi s-a spus ca se ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa plateasca sume datorate, obtinute prin hotarare judecatoreasca, iar firma de executori refuza sa ia atitudine - ce e de facut? mrsA mrsA [b]Buna ziua Suntem un grup de 10 persoane, functionari publici cu statut special in cadrul unei unitati penitenciare. Am castigat un litigiu cu ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! doresc sa ma informez asupra acordarii salariilor compensatorii in cazul concedierii colective. cate salarii se acorda conform contractului la ... (vezi toată discuția)