Buna seara. Am primit azi o instiintare din data de 21.07.2015,precum ca cererea de executare silita formulata de creditor a fost incuviintata prin Incheierea din data de 03.07.2015 si s-a declansat urmarirea silita, alaturi de Somatia mobiliara care specifica ca in termen de o zi de la primirea acesteia sa achit suma datorata plus cheltuielile de executare,.... alaturi de inca vreo 25 de file. Avand in vedere ca e imposibil sa achit acea suma in termen de o zi, ce alte optiuni am pentru a evita executarea silita? Multumesc.
Contestatie la executare cu solicitarea suspendării executării, dar pentru asta trebuie achitată taxă de timbru și cauțiune de 10 % din valoarea sumei de executat.
Faceti contestatie daca aveti vreun motiv de contestatie, altfel nu are sens sa mai pierdeti niste bani.
Intelegeti-va cu creditorul pt a plati in cateva transe.
Deci daca ma prezint la executor pot ajunge la o intelegere pentru a plati in rate. Pentru contestatie nu cred ca am motive, desi timp de 5 ani nu am mai primit nimic de la banca in legatura cu acest credit, pana ieri.
Contestatie la executare doar daca aveti vreun temei, altfel va sugerez sa faceti un angajament de plata, sa va intelegeti cu creditorul ( prin executor in unele cazuri).Astfel pierdeti timp si resurse mult mai putine ...
Executare silita
buiavasi
Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)