avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna, lamuriri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna, lamuriri

In urma divortului, s-a stabilit domiciliu la mama (copilul a ales), custodie comuna, de doua ori pe luna, respectiv al II-lea si al IV-lea weekend din luna, o saptamana vacantele mici si o luna vacanta mare.
Am si eu o interbare, mai exact cum este aceasta decizie, ce implica ea?
Intreb acest lucru, deoarece, copilul (are 16 ani), a devenit duplicitar, vrea unde si cand ii este mai bine, adica, daca eu il pun sa invete, sa citeasca lecturile scolare, vrea la tata, cand nu-i mai place la tata vrea la mama, a inceputr sa minta, iar sotu meu nu se impune in nici un fel, incurajandu-l.
Cel mai recent răspuns: danyleca , utilizator 09:21, 27 Iulie 2015
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare custodie comuna mara2017 mara2017 In urma divortului, eu am custodia copilului. De curand, tatal, a cerut custodie comuna, desi nu si-a vizitat copilul de mai multi ani si nici nu pastreaza ... (vezi toată discuția)
Custodie, refuz copil respectare program de vizitare albu67 albu67 buna ziua Am un baiat de 14 ani, si de cca 4 luni , in urma unui program de vizitare stabilit de catre o instanta ,trebuie sa mearga la tata.Baiatul refuza ... (vezi toată discuția)
Procura notariala iesire din tara cu un minor, posibile consecinte refuz b.claudia89 b.claudia89 Fosta sotie,doreste sa ii platesc banii de pe bilete si rezervarea pt concediu,pt ca nu am vrut sa ii dau procura pt a iesi cu baiatul din tara.Instanta ma ... (vezi toată discuția)