avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De cat timp trebuie sa lucrez la acelasi loc de munca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De cat timp trebuie sa lucrez la acelasi loc de munca pt. a ramane insarcinata?

Buna ziua!eu lucrez din aprilie 2014 cu contract nedeterminat am schimbat locul de munca fara intrerupere momentan lucrez tot u contract nedeterminat dar cu clauza celor prime 3 luni de proba am 1 luna la atualul loc de munca cat trbuie sa am pt a beneficia de concediu si indemnizatie?si daca sunt in primele 3 luni de proba ma poate da afara daca ii spun ca sunt insarinata?sau cat ar trebui sa am la ei?mutumesc
Buna seara , am o intrebare, eu lucrez de aproape 2 luni jumate la un salon , dar nu mi-au facut carte de munca, iar azi am aflat ca sunt insarcinata , cum pot proceda in situatia asta?? Ma puteti sfatui ? Multumesc si o seara frumoasă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil sorinastefaniadan sorinastefaniadan buna seara vreau sa va intreb m-am angajat pe 25 iulie 2012 iar pe 23 decembrie am aflat ca sunt gravida vreau sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie.va ... (vezi toată discuția)
Continuitate la contractul de munca schimband firma si ocupatia cristian198 cristian198 buna ziua ,sunt insarcinata in 11 saptamani ,la actualul loc de munca am anuntat sarcina .M-am simtit rau si au inceput problemele .Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal de risc Darib Darib Buna... se poate sa intru din șomaj tehnic în concediu maternal de risc? (vezi toată discuția)