avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita a bunurilor administatorului unei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita a bunurilor administatorului unei intreprinderi individuale?

Buna ziua.Bunurile administratorului unei intreprinderi individuale pot fi executate silit de catre ANAF,pentru datorii pe care le are firma catre bugetul de stat?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:03, 26 Iulie 2015
Persoana fizică titulară a întreprinderii individuale răspunde pentru obligaţiile sale cu patrimoniul de afectaţiune, dacă acesta a fost constituit, şi, în completare, cu întreg patrimoniul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita adiboss009 adiboss009 am un card cetelem, pe persoana fizica, la care nu am mai platit ratele. acum mi-a venit somatie de executare silita. vreau sa stiu daca poate executa silit ... (vezi toată discuția)
Pfa poate sa aiba drepturi si obligatii fara sa-si constituie un patrimoniu de afectatiune ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Va rog spuneti-mi cateva pareri. Potrivit art. 20 (1) din OUG 44/2008 ,,PFA raspunde pentru obligatiile sale cu patrimoniul de afectatiune, daca ... (vezi toată discuția)
Amenda itm damalumil damalumil In ce fel te afecteaza, daca nu platesti, amenda data de ITM unei Intreprinderi Individuale? Te pot executa pe persoana fizica? (vezi toată discuția)