avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trebuie sa procedez in situatia in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trebuie sa procedez in situatia in care administratorul si presedintele asociatiei au furnizat informatii confidentiale unei terte persoane?

Buna ziua,

Presedintele asociatiei si administratorul blocului in care am locuit, au furnizat informatii scrise unei terte persoane, care nu are nici o legatura cu apartamentul respectiv.
Din cate stiu eu, aceste informatii sunt confidentiale si nu privesc pe nimeni, decat pe mine, asociatia si proprietarul apartamentului.
As dori sa stiu ce lege a fost incalcata, unde gasesc informatii si cum pot sa-i dau in judecata pentru prejudiciul care mi-a fost adus si pentru imaginea creata de acestia, fara a cunoaste detalii legate de discutiile dintre mine si proprietarul apartamentului respectiv.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:42, 26 Iulie 2015
Daca puteti dovedi cu probe temeinice ca cei 2 prin informatii scrise unei terte persoane,au cauzat prejudicii,au adus atingeri imaginii,onoarei,reputatiei dvs,puteti sa va adresati instantei de judecata solicitand acestora daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata un ziar? popa89 popa89 buna ziua, am rugamintea de a-mi spune daca un ziar scrie un articol mincinos fara dovezi si ma pune intr-o lumina proasta ,imi strica imaginea si foloseste ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnie johnyx89 johnyx89 Am un site pe care am publicat un interviu luat unei persoane despre un fost preot care a declarat in urma cu 4 ani ca este homosexual, apoi a plecat in italia ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine ContSters335821 ContSters335821 In cadrul acestui proces de partaj judiciar , piritul printre alte bazaconii a afirmat in scris faptul eu ca si concubina altui coproprietar asi fi dobindit ... (vezi toată discuția)