avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces litigiu de munca

Buna ziua.
Care ar putea fi sansele si mai motivele cu care pot castiga un proces pt. desfacerea cim. Motivatia angajatorului ar fi ca am avut abateri repetate in activitatea de contabil. Eu am o relatie rea cu angajatorul (seful direct), deoarece am sesizat la parchet si politie si DNA faptele acesteia. Ea avand functie de conducere a facut tot posibilul de a ma da afara disciplinar. Are relevanta acesta in proces?
Mai am si 4 actiuni prin care am contestat cele 4 sanctiuni anterioare, in diferite stadii (2 pe fond si 2 la apel)!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 27 Iulie 2015
Nimeni nu va poate spune care sunt sansele intr-un anumit litigiu.

În caz de conflict de muncă angajatorul nu poate invoca în faţa instanţei alte motive de fapt sau de drept decât cele precizate în decizia de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca salariatul nu-si indeplineste obligatiile Secretara7 Secretara7 Unde scrie in Codul Muncii ca daca salariatul nu-si indeplineste obligatiile, adica daca angajatul refuza o anumita munca si din cauza aceasta firma pierde un ... (vezi toată discuția)
Abateri disciplinare-desfacere cim STAN MARA STAN MARA Buna va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez pentru a desface CIM al unui angajat care a savarsit in repetate randuri abateri disciplinare. In luna ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara ginnyy ginnyy In cazul in care salariatul nu recunoaste fapta in timpul cercetarii disciplinare, pot enumera ca motiv pt inlaturarea apararilor doar referatul intocmit de ... (vezi toată discuția)