avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - evacuare din apartament obtinut ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - evacuare din apartament obtinut prin hotarare judecatoreasca

In urma decesului tatalui meu eu si sora mea am obtinut in urma unei hotarari judecatoresti un apartament in detrimentul mamei vitrege, careia ii platesc sulta stabilita de lege printr-un executor judecatoresc. Cum pot intra in posesia apartamentului ( mama vitrega locuind acolo) si mai ales degrevat de datorii (nu a mai platit impozitul, la ora actuala suma se ridica la 1000 RON)?
Cel mai recent răspuns: sorina-sorina , utilizator 11:08, 27 Iulie 2015
Puteti formula actiune de evacuare conform ar.1034-1049 Noul Cod Proc.Civ., degrvarea de datorii ,doar daca o actionati in judecata pe mama vitrega, obtineti titlu executoriu si, puneti porpire pe venituri, si/sau executare silita mobiliara/imobiliara.
multumesc pentru raspuns... deci sunt buna de plata a datoriilor mamei vitrege...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot plati sultele slowfast slowfast buna seara.am nevoie de sfatul d-voastra intr-o problema.suntem 3 frati buni si doi vitregi-doar de tata-.cand tatal meu a divortat de prima lui sotie,copiii ... (vezi toată discuția)
Mostenire tata vitreg snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua! Am si eu o problema si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate: este vorba despre mostenirea unui apartament. Parintii mei au ... (vezi toată discuția)
Succesiune ESCristian1981 ESCristian1981 Buna ziua, Tatal meu a decedat de curand si trebuie facuta succesiunea. Mostenitori sunt : sotia lui (mama mea vitrega ) , eu si nepotii din partea surorii ... (vezi toată discuția)