avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa pers. juridice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa pers. juridice

Buna ziua.
Care este procedura pentru solicitarea de intrare in insolventa ale unei pers. juridice, pentru neplata unor drepturi salariale castigate in instanta, de catre un fost angajat-persoana fizica?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: str8 , utilizator 11:01, 27 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate recupera un debit de la o firma pe care nu pot sa o execut silit razvan79vl razvan79vl Buna ziua! Aduc acest subiect in discutie intrucat este destul de complex si nu reusesc sa il rezolv. Concret in anul 2007 am obtinut o Sentinta prin care il ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului ajuta in insolventa? laura2001 laura2001 buna ziua, am o firma care indeplineste conditiile pentru declansarea insolventei. Am primit copie dupa cererea de insolventa depusa de AFP si primul termen ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca/neplata drepturilor salariale Cornelia S. Cornelia S. Buna ziua! Am lucrat la o societate comerciala pana la inceputul lunii septembrie 2018, Societatea a facut concedieri in masa, obligandu-ne sa ne dam ... (vezi toată discuția)