avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri in timpul concediului de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri in timpul concediului de crestere copil

Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil si am un site pe care am primit cateva colaborari si as vrea sa stiu cum pot sa obtin bani fara sa mi se opreasca indemnizatia de crestere copil. Am interes ca as putea sa lucrez pe contract de drept de autor. Este adevarat? Exista si alta solutie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:53, 27 Iulie 2015
Cititi raspunsul dat pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in post natal alexa_bobi alexa_bobi Buna ziua, reprezint o asociatie de proprietari si avem urmatoarea problema : ingrijitoarea noastra a nascut luna trecuta , este deci, in post natal ... (vezi toată discuția)
Risc maternal madimadi79 madimadi79 buna ziua,sunt in risc maternat,preluata de casa de asigurari(contractul meu expirand in luna mai) la data de 17 mai 2013.Este normal sa-mi opreasca din riscul ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii in cic Dana653 Dana653 Intentionez sa inchiriez un imobil. Sunt in concediu crestere copil. Cuantumul chiriei ar irma sa depaseasca 3000lei/an. Am intrebat la agentia de plati ... (vezi toată discuția)