avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art.159 NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Art.159 NCPC

"Art. 159. - Citaţia şi celelalte acte de procedură, sub sancţiunea nulităţii, vor fi înmânate părţii cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de judecată."

Acest articol face referire si la intampinare prin expresia "celelalte acte de procedura"?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:36, 28 Iulie 2015
Intampinarii i se aplica preved.art 201(2) NCPC si preved. art.205-208 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare prin publicitate bogdandiniasi bogdandiniasi Buna ziua, In conditiile in care astazi am aflat de faptul ca pe data de 03.02.2014 am fost citat prin publicitate intr-un dosar civil cu termen pe ... (vezi toată discuția)
Care este sanctiunea pentru depunerea cu intarziere a raspunsului la intampinare? WEO WEO Care este sanctiunea pentru depunerea cu intarziere a raspunsului la intampinare potrivit Noului Cod de procedura civila? (vezi toată discuția)
Cerere privind emiterea ordinului de restrictie adigoje adigoje am primit o citatie pt ordinul de restrictie in data de 31-12-2014,sa ma prezint in data de 5-01-2015 la judecatoria sibiu.Cum pot amana ordinul pt a avea timp ... (vezi toată discuția)