avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie certificata pentru conformitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie certificata pentru conformitate

Copia certificata pentru conformitate a certificatului de nastere, de exemplu, semnifica copia legalizata a acestuia?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:36, 29 Iulie 2015
Nu.
O copie se certifica pentru conformitate prin scrierea ''Conform cu originalul'' si semnatura, nimic altceva.
Copii legalizate se fac doar la notar.
Mentiunea se face pe verso de persoana care il detine?
Nu cred ca exista reguli scrise insa as zice ca totusi trebuie facuta pe fața copiei, intr-un loc liber (dreapta sus, ceva de genul asta).
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2015
Ares-3, moderator
Stampila de copie conforma cu originalul se aplica in practica de regula pe fiecare pagina a documetului jos in partea dreapta, in ideea de a nu se mai completa nimic pe foaia respectiva. Acuma ca e pusa sus nu cred ca e tocmai gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificata carte identitate rowilson01 rowilson01 Buna seara, Am nevoie sa ofer in strainatate o copie a buletinului, mai exact \\"certified copy\\" si cu mentiunea sa nu fie \\"notarized copy\\". M-au ... (vezi toată discuția)
Conform cu originalul adi_2010 adi_2010 Ce se intampla daca mentionezi pe o copie a unui act \"conform cu originalul\" fara a fi avut vreodata in mana si fara sa fi vazut vreodata originalul acelui ... (vezi toată discuția)
Conformitate cu originalul a unui act Wedinn Wedinn Bună seara. Mi s-a cerut să prezint o copie conformă cu originalul a unui document (a unei diplome), iar eu am dus originalul la notar pentru legalizare, ... (vezi toată discuția)