avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Estimare sentinta - accident 2 victime
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Estimare sentinta - accident 2 victime

am provocat un accident din care au rezultat un deces si alte 2 victime. am patruns pe cedeaza trecerea in intersectie si am fost acrosat de alt autovehicul care a accidentat victimele mai sus amintite.
Nu am avut alcoolemie sau viteza mare (10-15 km/h)

la ce ma pot astepta in cel mai bun caz si in cel mai rau caz?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 29 Iulie 2015
In cel mai rau caz inchisoarea iar in cel mai fericit caz suspendare...
Aveti sanse destul de mari pentru suspendare dar e bine sa fiti atent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovit din spate si gasit vinovat de producerea accidentului. happyface happyface Cu 2 luni in urma am fost implicat intr-un bizar accident rutier fiind lovit din spate .In momentul impactului ma aflam pe acelasi sens de mers cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala grava buonaroti buonaroti Buna ziua! Numele meu este Lucian si va solicit ajutorul in lamurirea unor probleme legate de un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a unei ... (vezi toată discuția)
Vinovat culpa comuna..... am avut un accident, am intrat într-o ... Dragoi Mirel Dragoi Mirel Vinovat culpa comuna..... Am avut un accident, am intrat într-o intersecție cu cedează trecerea, m-am asigurat st și dr.... În partea dr aveam o coloana ... (vezi toată discuția)