avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vinovat culpa comuna..... Am avut un accident, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vinovat culpa comuna..... Am avut un accident, am intrat într-o ...

Vinovat culpa comuna..... Am avut un accident, am intrat într-o intersecție cu cedează trecerea, m-am asigurat st și dr.... În partea dr aveam o coloana de mașini... Am întrat în intersecție... Moment în care și o mașină din coloana, a 3 mașina întra în depășire... Văzând ca vine cu viteza către mine am tras dr de volan și am ieșit cu fata de pe carosabil dar am rămas cu parte din spate pe linia de pe marginea drumului mia acroșat ușa spate roată și aripa st.... În urma accidentului au fost 2 victime.. Una are o coasta fisurata,a doua victima are 12 zile de concediu medical...... Menționez am o distanta de 15 m de la intersectie până la impactul cu mașina care era în depășire pe linie continuă.... Va mulțumesc.....
.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:10, 11 Octombrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va deveni incidenta legea penala culpa comuna atrage vinovăția.

Pe.parte civila, culpa comuna va ajuta la stabilirea cuantumului daunelor materiale și morala.
In caz de culpa exclusiva ar fi fost mai mari daunele pe care le-ati fi suportat din patrimoniul dvs.

Cu stima,
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

aveti si o intrebare ?
Dragoi Mirel a scris:

Vinovat culpa comuna..... Am avut un accident, am intrat într-o intersecție cu cedează trecerea, m-am asigurat st și dr.... În partea dr aveam o coloana de mașini... Am întrat în intersecție... Moment în care și o mașină din coloana, a 3 mașina întra în depășire... Văzând ca vine cu viteza către mine am tras dr de volan și am ieșit cu fata de pe carosabil dar am rămas cu parte din spate pe linia de pe marginea drumului mia acroșat ușa spate roată și aripa st.... În urma accidentului au fost 2 victime.. Una are o coasta fisurata,a doua victima are 12 zile de concediu medical...... Menționez am o distanta de 15 m de la intersectie până la impactul cu mașina care era în depășire pe linie continuă.... Va mulțumesc.....
.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua.... Ma scuzați. Culpa comuna?

gi-jane2 a scris:

aveti si o intrebare ?
Dragoi Mirel a scris:

.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs nu ati acordat prioritate, iar el a depasit pe banda continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am accidentat un pieton care traversa neregulamentar Serby13 Serby13 Buna ziua, In urma cu ceva timp am fost implicat intr-un accident de masina, eu fiind soferul, am accidentat un pieton care traversa neregulamentar, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - nu este culpa comuna? waspwasp14 waspwasp14 Intr-una din diminetile in care mergeam catre serviciu la volanul masinii, fiind polei pe carosabil, intr-o intersectie am derapat, facand un S pe sosea. In ... (vezi toată discuția)
Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu 2 victime ... myaydastore2 myaydastore2 Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu 2 victime ranite si duse la spital, 3 masini in total. Cele 2 victime au stat la spital o saptamana, maxim ... (vezi toată discuția)