avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Invocare expertiza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Invocare expertiza

Buna ziua, cand se poate invoca expertiza informatica? Se poate invoca in orice etapa a procesului penal sau este permis doar in prima etapa (camera preliminara)
Se poate invoca in tot cursul procesului penal.
Puteti cere administarea de probe atat in faza de UP cat si in faza judecatii, cererea privitoare la administrarea de probe se admite ori se respinge, motivat, de către organele judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neefectuare expertiza markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamuririre cu privire efectuarea unei expertize: sunt parte vatamata intr-un dosar penal, care are ca obiect falsul in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Se poate face ceva? Just-drept Just-drept 1) Procurorul a dat ordonanta de NUP, fara sa ma audieze, doar pe baza inscrisurilor de la dosar. 2) Am atacat ordonanta de mai sus, la prim-procuror. Am ... (vezi toată discuția)
Acceptare probe de catre instanta ciurli_si_burli ciurli_si_burli In cazul in care inculpatul cere sa obtina o expertiza pentru a demonstra ca nu a facut fapta intrucat se considera nevinovat, este judecatorul (ca si obligat) ... (vezi toată discuția)