avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Control judiciar, plecare strainatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Control judiciar, plecare strainatate

As dori sa stiu daca sunt sub control , adica am avut proces , s a terminat si acum trebuie sa merg o data la 6 luni la judecatorie si as vrea sa merg in strainatate , trebuie sa anunt la judecatorie tot ? Adica sa le dau adresa de unde merg , trebuie sa le dau contract de munca ? Am poprire aici in Romania pe conturi si daca eu o sa le spun celor de la judecatorie si ei o sa imi ceara contractul de munca , atunci nu o sa trebuiasca intr un mod sau altul sa imi puna poprire pe salariu? Asta as vrea sa evit cumva ! Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 23:32, 29 Iulie 2015
Buna seara!

Daca s-a terminat procesul, inseamna ca nu aveti control judiciar, ci trebuie sa va prezentati la serviciul de probatiune in urma unei sentinte de suspendare a executarii pedepsei. Asta inseamna ca atunci cand vreti sa schimbati domiciliul sau sa parasiti tara, trebuie sa incunostiintati instanta de acest lucru. Intersati-va la serviciul de probatiune, si va vor da ei toate detaliile.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul de probatiune MarinelG MarinelG Buna ziua, am o intrebare tin sa mentionez ca nu stiu daca este categoria corecta eu am fost chemat la Judecatorie pentru condamnare cu acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)
Părăsire tara in perioada de supraveghere Catalin2907 Catalin2907 Bună ziua! Am o întrebare , sunt in perioada de supraveghere de 2 ani , am primit amânarea aplicării pedepsei pentru conducere sub influența alcoolului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o sentinta de 1 an jumatate suspendare ai 4 ani ... Piticuta2010 Piticuta2010 Buna ziua, Am o sentinta de 1 an jumatate suspendare ai 4 ani probatiune din mai 2020.Am aflat ca am un ordin de extradare si o sentinta de 4 ani in ... (vezi toată discuția)