avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare angajator

Buna ziua !

Se poate ca, stiind doar numele unei persoane, sa i se afle locul unde lucreaza in prezent, firma etc ? Mai concret, daca se apeleaza pe la I.T.M. sau pe alte cai, se poate afla locul de munca actual ?

De asemenea am inteles ca prin programul REVISAL un angajator poate vedea ce face fostul angajat, adica firma la care lucreaza in prezent ? Este adevarat ?

Va multumesc.
O zi buna va doresc
Cel mai recent răspuns: ContSters365678 , utilizator 21:20, 30 Iulie 2015
1. Cererile referitoare la informatiile despre o alta persoana, nu sunt solutionate in mod favorabil de catre ITM, intrucat informatiile care rezulta din documentele depuse de angajatori si detinute de inspectorat, nu sunt puse la dispozitia unui tert, cu exceptia autorităţilor abilitate prin lege sa le solicite.

2. Un angajator nu are acces la REVISAL decat pentru proprii sai angajator , nu si pentru angajatii sau fostii angajati ai altor angajatori.
@freeelis

multumesc de informatii !

deci sunt zero sanse ca un angajator sa stie unde lucreaza un fost angajat !
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Intr-adevar, sansele sunt foarte foarte mici in acest sens.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla istoricul vechimii in munca al unei persoane? mikitud mikitud buna ziua In calitate de angajator am nevoie sa stiu unde a mai lucrat o persoana pe care vreau sa o angajez,din CV ul acelei persoane pot afla orice ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa concediere prin desfiintarea postului ContSters239100 ContSters239100 Buna ziua, Am participat pe 19 martie 2012 la un interviu telefonic pentru angajare, si am fost selectionat pentru urmatoarea etapa. La vremea cand am ... (vezi toată discuția)
Proces impotriva itm adi_68 adi_68 Cunosc un caz concret: o persoana a lucrat la o firma timp de 4 luni, dupa care a fost concediata abuziv. In tot acest timp, a stiut ca lucreaza legal, semnand ... (vezi toată discuția)