avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere cim in concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere cim in concediu crestere copil

O societate comerciala nu mai are activitate si se inchide,dar are o angajata in concediu crestere copil. Este de un an in concediu.Cum i se desface contractul de munca deoarece acesta este suspendat? Cu ce articol?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:14, 30 Iulie 2015
Cu art.65 C.mun. i se poate inceta raportul de munca.
Multumesc!O zi buna.
1. Dupa ce emiteti decizia de concediere inmanati un exemplar si salariatei aflata in concediu crestere copil (CCC) si eliberati-i actele necesare pentru a se inregistra la Agentia de Somaj (chiar daca este in CCC).

2. Dupa incetarea CCC poate avea un venit (indemnizatia de somaj) pana isi gaseste un nou loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ccc in somaj maridana1986 maridana1986 buna ziua.ma numesc daniela,am 27 ani si sunt din iasi.din 2006 am lucrat consecutiv la o societate ,pana in noiembrie 2011 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc - unitatea s-a desfiintat ContSters233213 ContSters233213 Buna ziua.Pe 18 ianuarie 2012(data nasterii) mi se termina concediul de crestere al copilului.Pe timpul acestui concediu firma la care am lucrat ca vanzator ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma p_orsyka p_orsyka Poate sa-si suspende activitatea o firma, daca are o angajata in concediu de crestere copil? (vezi toată discuția)