Buna ziua! Nu stiu daca am ales bine categoria in care se incadreaza problema mea insa sper sa ma ajute cineva. In 2012 am cumparat un camion pentru care am achitat taxa de mediu. Am deschis actiune in instanta prin intermediul unui avocat cu care am incheiat un contract in acest sens. In februarie 2015 s-a pronuntat hotararea definitiva iar avocatul spune ca s-a ocupat de depunerea dosarului la ANAF. Vazand ca nu mai primesc nici un semn de la ANAF am mers sa ma interesez de situatia dosarului. Am constatat ca dosarul nu figura ca fiind depus iar avocatul sustine ca s-a facut o greseala la preluarea dosarului si ca va rezolva
. Am cerut de la avocat numarul de inregistrare al dosarului depus si duplicatul hotararii definitive si de atunci nu imi mai raspunde nici la telefon.Nu stiu ce sa fac, cum sa rezolv aceasta situatie.Va rog sa ma indrumati.
Pentru urgentare,aveti posibilitatea sa solicitati personal la arhiva instantei care a dispus hotararea copie a acesteia, pe care personal sa o depuneti la ANAF
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inactivare societate
SertIT
Buna ziua, am aflat in august 2015, cand am vrut sa inregistrez firma ca platitoare de tva, ca societatea a fost declarata inactiva din luna mai 2015.
Nu am ... (vezi toată discuția)
Examen barou
catalinbogdan40
Va salut pe toti!!!!!
Mi-am depus dosaru pentru a participa la examen de admitere in barou.
Imi place si vreau sa profesez.
Poate sa imi spuna si mie cineva ... (vezi toată discuția)