avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare medic veterinar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare medic veterinar

ca si angajat pe postul de medic veterinar, este normal din punct de vedere legal sa imi fie atribuit salariul minim pe economie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 30 Iulie 2015
Da, intrucat obligatia angajatorului este de a oferi cel putin salariu minim brut pe economie, indiferent ce se studii are salariatul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare (consilier juridic debutant) vali pintea vali pintea Sunt absolventa de drept promotia 2013 si la angajare la un privat mi s-a oferit doar minimul pe economie de 800 ron .Eu stiu ca pt studii superioare anul ... (vezi toată discuția)
Recunoastere studii superioare elena_ploiesti elena_ploiesti Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema la locul de munca, pe scurt este asa: Acum 5 ani m-am angajat la o societatea care m-a pus sa semnez si sa ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut pe economie Monici Monici Buna ziua, Am si eu o intrebare: am un angajat caruia vreau sa ii dau salariul minim brut pe economie. Daca are studii superioare, indiferent ca acestea ... (vezi toată discuția)