avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... MODEL CERERE DE REESALONARE RATE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

MODEL CERERE DE REESALONARE RATE

Ma puteti ajuta cu un model de cerere de reesalonare rate? Exista asa ceva? Sau ce contine o astfel de cerere?
Cel mai recent răspuns: klein andreea , utilizator 08:38, 10 Iulie 2009
Nu exista un model in acest sens, insa printr-o simpla cerere va puteti adresa creditorului dv. si sa solictati reesalonarea ratelor atrind si situatia care impune acest lucru
buna ziua.ma scuzati ca intervin, insa exista un model pt.reesalonare, pe care numai banca vi-l poate da in momentul in care va duceti sa vorbiti cu un consultant.Si mai exista si alte formulare de completat.Ieri am fost la banca dupa ce am fost sunata de catre reprezentantii bancii pt.a incepe procedura de reesalonare si intr-adevar exista dar numai pt.cei care incep aceasta procedura.Bineinteles ca se reface si graficul, adica este un alt contract cu absolut toate actele necesare.Scuze din nou ca intervin, nefiind decit un simplu utilizator, insa m-am gata in discutie pt.ca sint sigura pe ceea ce spun.va multumesc pentru intelegere si multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fidejusor tazuu tazuu Buna ziua , Am luat pe societate o linie de credit de 55.000 lei de la Banca , avand drept fidejusor o ruda a mea. Nereusind sa platesc ratele , banca a dat ... (vezi toată discuția)
In prag de executare silita; mai multi creditori homeiulia homeiulia am facut mai multe credite la bancile din romania,in2007,cand salariul de atunci imi permitea sa le achit la timp,si sa duc o viata decenta.in 2011,salariul mi ... (vezi toată discuția)
Restructurare credit ipotecar la o banca mihacireasa mihacireasa Am un credit ipotecar la o banca, o luna nu am mai reusit sa platesc rata si banca e venit cu propunere de reesalonare, un an de zile rata scazuta (adica sa ... (vezi toată discuția)