avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare titlu de propietate locuinta sub ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare titlu de propietate locuinta sub ipoteca

Buna seara!

O a doua intrebare pe acest forum.. Exista posibilitatea schimbarii titularului de contract pe o locuinta care este garantata sub ipoteca pentru o alta locuinta?

Adica de exemplu apartamentul in care stau este in proprietatea lui X care a garantat sub ipoteca acest apartament pentru cumpararea altui apartament.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: larry2015 , utilizator 09:40, 31 Iulie 2015
Numai cu acordul dat in fata notarului a celui in favoarea caruia s-a constituit ipoteca .
care de obicei ar fi banca din cate stiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate pe cote parti anddyyy anddyyy Buna ziua, numele meu este Mihai Andrei, am o mica nelamurire in legatura cu actul de proprietate. Eu si prietena mea vrem sa cumparam o casa, insa nu suntem ... (vezi toată discuția)
In cazul unei ipoteci pe un teren persoana fizica viliezwarez viliezwarez In cazul in care trec pe terenul meu intravilan o ipoteca de sa zicem 15000 Euro de la o persoana fizica pe un an iar eu gasesc intre timp un cumparator si ... (vezi toată discuția)
Se poate ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie bun propriu? AlinaMoldovan AlinaMoldovan as dori sa va intreb daca o locuinta cumparata prin credit ipotecar este considerata \"locuinta proprietate personala\" atita timp cit ea este inca in ... (vezi toată discuția)